HURTIGHET

 

STORE OPPLAG

 

ALLSIDIG

 

FAGARBEIDERE

 

PRESISJON

Kortversjonen

TS-Trykk har 17 medarbeidere og maskiner som er det beste du kan få for penger. Vi leverer bare kvalitetsarbeid som stemmer med ordren og forventet resultat. Vi trykker brosjyrer, magasiner, flyere, plakater, bøker og det meste som kan trykkes.

 

TS-Trykk ødelegger ikke nattesøvnen din. Vi holder det vi lover og prisen er det ingen som krangler på. Kundene snakker tydeligvis bra om oss, for vi får stadig nye kunder som er ute etter det beste et trykkeri kan levere. Kom til oss med store og mellomstore opplag, der er vi virkelig proffe. Små opplag er andre like gode som oss på. Velkommen til TS-Trykk!

Den lengre versjonen

Det er vel det samme med trykking som med sukker, tenker du kanskje. Det spiller ingen rolle hva som står på pakken, det smaker det samme uansett. Vel, det stemmer kanskje både når det gjelder sukker og salt. Men når det kommer til trykking, så er det stor forskjell på trykkerier og på hva de gjør. Resultatet ser forbløffende likt ut for et utrent øye. Men her er det mange forskjeller.

 

Vær sikker på at det virker når det kommer fra oss

Den store forskjellen ligger i det du ikke ser med det blotte øyet. Forvirret? Ja, det håper vi virkelig. Her er mer: Det spiller ingen rolle om du har fått noe billig, om det ikke virker eller om du får det for sent. Og det spiller heller ingen rolle om det er et bra resultat om det leveres til feil tid eller i et feil opplag. Eller om kvaliteten er like jevn som en berg- og dalbane.

 

Tom hadde jo tenkt å gi seg!

Det er her vi i TS-trykk har en liten historie å fortelle. På begynnelsen av 2000-tallet hadde Tom Storli tenkt å ta seg litt fri. Og det fortjente han. Han hadde trykket brosjyrer, magasiner, flyere, plakater, bøker i en mannsalder. Det var han som fant opp begrepene overtid og kvalitet. I hvert fall nesten. Tom hadde begynt i en tid da trykking var hardt, slitsomt og … spennende. Men én dag bestemte Tom seg for å slutte. Og det klarte han. En bitteliten stund.

 

Større og større og bedre og bedre

Men så falt Tom. Ikke så dypt, egentlig. For det han falt for var fristelsen. Til å kjøpe seg bare én trykkemaskin. Bare for hobby, liksom. Noe å kose seg med. Så det ble en liten japaner som trykket A3-papir i fire farger. Så gikk det fortere og fortere ogfortereforterefortere, først kom sønnen Morten inn, så dukket det opp en til, såentilogflereogflereogendaflere – og så flyttet de inn i altfor store lokaler i Professor Birkelandsvei på Grorud. De lokalene ble raskt for trange. Så kursen ble satt mot Stanseveien på Nedre Kalbakken.

 

Tysk orden på gulvet!

Snart ble den lille firefargeren fra Japan pensjonert da en A2 tysker ble installert. Så vikarierte en 70/100 i fire farger en stund før enda et par svære tyskere kom på besøk – og ble ansatt: To stykker Roland. Den ene kjører åtte farger 70/100, type 708, den andre fem farger med lakkverk; en Roland 705LV. Og antall medarbeidere er vokst til 17 stykker: Her er trykkere, bokbindere og reproteknikere. Alle som står i stillinger som krever bevis på at de håndterer faget hos oss er fagarbeidere. Noen har også fått opplæring fra bunnen. TS-Trykk lever av og for proffe folk og tjenester – ikke tilfeldigheter …

 

Hvis forventet kvalitet er kjedelig, så er vi vel det :=D

Det som gjør oss i TS-Trykk så kjedelige er at vi leverer kvalitet til avtalt tid. Aldri noe å klage på, sier kundene. Det er det ikke mye spenning i, det innrømmer vi. Spenningen ligger heller i om vi oppdager noe som ikke er helt perfekt, slik at vi kan gjøre noen forbedringer underveis. Trykking er på mange måter det samme som seiling. Du må hele tiden justere kursen etter hvor vinden kommer og hvor du skal seile. Tro oss når vi sier at vi heller snakker om trykking enn seiling.

 

50 000 bøker på én telefon

Det er også viktig å ta telefonen når noen ringer, en vet aldri hva som venter i den andre enden. Her er Morten, Toms sønn: ”Da telefonen ringte en ettermiddag, hørte jeg en stemme si: ”Vi har hørt at dere er flinke til å svinge dere og gjøre en god jobb.”” Da Morten svarte bekreftende på det, satt bedriften plutselig med et bokprosjekt mellom hendene som ikke ville gi seg før opplaget var på 50 000.

 

3 x Gasellebedrift

TS-Trykk har blitt Gasellebedrift tre år på rad. Vi har altså oppfylt disse kravene:

• Det er 4 år eller mer siden bedriften ble etablert

• Bedriften skal ha hatt omsetningsvekst de siste 4 årene

• Omsetningen skal være mer enn doblet de siste 4 årene

• Bedriften har hatt positivt driftsresultat i alle de siste 4 årene

   på grunn av bra vekst og økning (20 % vekst per år)

 

Kunsten å ta i et tak …

I tillegg har TS-Trykk fått flere priser, blant annet medvirkende i Farmand-prisen og andre for utmerket jobb. Vi kan ikke betale våre faste utgifter med priser, men det er virkelig hyggelig å bli … bokstavelig talt …satt pris på.

 

Du får kanskje en litt møkkete hånd å hilse på om du kommer innom en dag, for vi er ikke redde for å ta i et tak, hver eneste en av våre sytten medarbeidere. Men dét tåler du vel. Velkommen til oss.

 

Film

TS TRYKK

TS-Trykk har 17 medarbeidere og maskiner som er det beste du kan få for penger. Vi leverer bare kvalitetsarbeid som stemmer med ordren og forventet resultat. Vi trykker magasiner, bøker, plakater, flyere og det meste som kan trykkes på.

Kontakt

Stanseveien 21, 0975 Oslo

22 79 25 00

morten@tstrykk.no

Designed by Designo Reklame AS. Copyright © 2010 Designo. All Rights Reserved.